Една година ефективно в затвора, 18 месеца без право да управлява

...
Една година ефективно в затвора, 18 месеца без право да управлява
Коментари Харесай

Явор Бахаров получи ефективна присъда от 1 година затвор за камикадзе изцепката в Банско


Една година дейно в затвора, 18 месеца без право да ръководи МПС и 500 лева санкция за артиста Явор Бахаров , за шофиране след приложимост на опиати, постанови Районен съд-Разлог.

„ След близо седемчасово правосъдно съвещание през днешния ден, Районен съд – Разлог призна за отговорен Я. Б. за осъществени от него закононарушения по член 343 б, алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс. Подсъдимият е наказан да изтърпи наказване “Лишаване от независимост ” за период от 1/ една/ година при лек режим на изтърпяване “, оповестиха от РС-Разлог.

Лицето е лишено от правото да ръководи МПС за период от 1/една/ година и 6 /шест/ месеца. Наложена му е и санкция в размер на 500 лева

„ Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд – Благоевград в 15-дневен период “, прибавят от пресслужбата на съда.

На 7 февруари т.г. артистът бе арестуван да кара лекия си автомобил „ Мицубиши “ в Банско след приложимост на алкохол и опиати.

На няколко пъти делото бе отлагано по разнообразни аргументи.

Братът на различен прочут актьор - Захари Бахаров, към този момент няколко пъти нарушава закона и реди изцепка след изцепка. Този път обаче не му се размина и ефикасната присъда мъчно ще отпадне на последваща инстанция, най-малко това сочи правосъдната процедура при такива каузи.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР